Zakład Pogrzebowy Kraków Gabriel

ul. Wrocławska 8,
30-006 Kraków

Telefon całodobowy:
696 038 038

Gabriel Kraków

Opinie

Profesjonalna i empatyczna pomoc.

Rated 5,0 out of 5
20 maja 2024

Dziękujemy bardzo serdecznie firmie Gabriel za profesjonalną pomoc w organizowaniu pogrzebu naszego Męża, Taty i Dziadka. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy Waszą firmę. Wszystko dobrze przebiegało.

Pani Monika świetnie radziła sobie z organizowaniem. Z cierpliwością odpowiadała na nasze pytania i prośby; również po godzinach pracy. Znajdowała czas aby nas wysłuchać, co w tych trudnych chwilach było dla nas ważne.

Chętnie polecamy firmę Gabriel osobom szukającym dobrej firmy pogrzebowej !

Jolanta z Rodziną

Wysoki poziom profesjonalizmu. Polecam

Rated 5,0 out of 5
12 maja 2024

Pracownicy Zakładu Pogrzebowego GABRIEL to osoby kulturalne, empatyczne. Profesjonalne. Przejmują wszelkie formalności pozostawiając Rodzinie spokój i odciążając ją w trudnych chwilach. Powierzając im organizacje pogrzebu Mamy miałam pewność, że zajmą się wszystkim kompleksowo. Wielki szacunek i delikatność. Naprawdę wysoki poziom profesjonalizmu. Dziękuję.

Elżbieta

Dziękuję

Rated 5,0 out of 5
2 maja 2024

Profesjonalnie, spokojnie i kompleksowo. Konkurencyjna cena

Jerzy

Podziękowania

Rated 5,0 out of 5
2 marca 2024

Z całego serca dziękujemy zakładowi pogrzebowemu „Gabriel” za w pełni profesjonalną pomoc, wsparcie i zaangażowanie w przygotowania do pogrzebu naszej Mamy, Babci i Prababci – Emilii. Szczególne podziękowania pragniemy złożyć na ręce Pani Moniki Stabrawy za życzliwość, którą nas obdarzyła w tych ciężkich chwilach.

Dorota

dobra relacja ceny do jakości

Rated 5,0 out of 5
12 lutego 2024

Serdeczne podziękowania za dopasowanie oferty firmy do oczekiwań naszej rodziny. Bardzo nam miło że zostaliśmy wysłuchani, karawan bardzo ładny a w standardzie jaki nam zaproponowano było już wszystko czego oczekiwaliśmy łącznie z muzyką. Polecamy firmę Gabriel

Agnieszka J.

WYSOKI PROFESJONALIZM

Rated 5,0 out of 5
6 grudnia 2023

Poprosiłam Zakład Pogrzebowy „Gabriel” z ul.Wrocławskiej 8 o zorganizowanie pogrzebu mojej Mamy. Po ceremonii,chcę podzielić się moją opinią.

Zakład Pogrzebowy z całego serca polecam. Pracownicy tego Zakładu to osoby kulturalne, empatyczne, bardzo cierpliwe, służą pomocą i radą. Wielki szacunek i delikatność do osoby zmarłej. Wszystko zostało załatwione i dopięte na medal. Naprawdę wysoki poziom profesjonalizmu. Jeszcze raz polecam.

Magda Gastoł

Moja opinia opiera się na prawdzie i faktach

Rated 5,0 out of 5
6 listopada 2023

Moja opinia oparta jest na faktach i prawdzie!!!!! Odwiedziłam wiele firm i dlatego mogę z czystym sumieniem stwierdzić że firma POGRZEBOWA GABRIEL JEST NAJLEPSZA W KRAKOWIE!!!!! A PAN MATEUSZ CZŁOWIEK KTÓREGO DOBRY BÓG POSTAWOL NA MOJEJ DRODZE CZŁOWIEK KTÓRY JEDYNY POCHYLIŁ SIĘ NAD LUDZKA BIEDA DLATEGO NIE MA LEPSZEJ FIRMY W KRAKOWIE A PEWNIE POZA KRAKOWEM JAK FIRMA NA UL WROCŁAWSKIEJ 8 FIRMA GABRIEL KTÓRA KIERUJE ANIOŁ!!!!!!!!! Jedyny człowiek który widzi CZŁOWIEKA A NIE TYLKO PIENIĄDZE!!!!!

Jadwiga

Prawdziwi Profesjonaliści

Rated 5,0 out of 5
23 października 2023

Usługi Zakładu Pogrzebowego Gabriel są niezwykle profesjonalne, ponieważ w tym trudnym czasie żałoby, okazali się być nieocenioną pomocą. Dbałość o szczegóły, empatia pracowników i dopracowanie ceremonii, były dla nas bardzo ważne. Polecam ich usługi każdemu, kto potrzebuje wsparcia w tak ciężkim okresie.

Felicja K.

Firma na 5+

Rated 5,0 out of 5
6 września 2023

Chcę podziekować za poswieconą pracę i czas w przygotowanie dla naszej rodziny pięknej ceremonii z urną. Obsluga na 5+ polecam

Justyna Goliszek

Polecam i dziękuję!

Rated 5,0 out of 5
10 lipca 2023

Jakość usług oferowana przez Zakład Pogrzebowy „Gabriel” przerosła nasze oczekiwania. Kompleksowa obsługa pogrzebu bliskiej nam osoby była niezwykle profesjonalina i dyskretna. Serdecznie dziękuję w imieniu swoim i całej mojej rodziny.

Marek

Z całego serca polecam!

Rated 5,0 out of 5
23 czerwca 2023

Kolejny już raz organizowałam pogrzeb bliskiej mi osoby za pośrednictwem zakładu pogrzebowego Gabriel. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i dziękuje za pomoc w tym trudnym czasie. Polecam!

Paulina S.

Anna Pisz

Rated 5,0 out of 5
8 marca 2023

Ceremonia pogrzebowa wręcz idealna nie można mieć do niczego zastrzeżeń. Szczerze polecam . Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom i całej obsłudze pogrzebu.

Anonimowy